Εταιρεία

 
company

Η THERMOGROUP AE ιδρύθηκε το1986 με αντικείμενο την εισαγωγή και προώθηση πιστοποιημένων προϊόντων, στην Ελληνική και Διεθνή αγορά, ειδών θέρμανσης-ψύξης. Η αξιοπιστία, η πλήρης γκάμα προϊόντων, η ευελιξία και η στενή παρακολούθηση των τεχνολογικών εξελίξεων στην Ελλάδα και στο εξωτερικό την κατέστησαν ως μια ηγετική παρουσία στον χώρο.

Βασισμένη σε συγκεκριμένες αρχές και αξίες και με σαφή εμπορική πολιτική, εδώ και τρεις δεκαετίες συνεχίζουμε να αναπτυσσόμαστε με εισαγωγές επώνυμων προϊόντων υψηλής τεχνολογίας και φιλικών προς το περιβάλλον, πάντα με σχέση ποιότητας-τιμής.

Στόχος μας είναι μέσα από σχέσεις εμπιστοσύνης και σεβασμού, οι συνεργάτες μας να είναι ανταγωνιστικοί και να μπορούν να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη τους ζητηθεί,παρέχοντας μια νέα επαγγελματική αντίληψη σύμφωνα με τις απαιτήσεις του σύγχρονου εμπορίου.

Η THERMOGROUP AE έχει πραγματοποιήσει σημαντικά βήματα ανάπτυξης, όχι μόνο στον τομέα εκσυγχρονισμού της, αλλά παράλληλα και στον τομέα της ολικής ποιότητας, εφαρμόζοντας πιστοποιημένο σύστημα διασφάλισης ποιότητας, κατά το πρότυπο ΕΝ ISO 9001:2008 το οποίο εξασφαλίζει τον έλεγχο και την τήρηση των διαδικασιών σε όλες τις φάσεις της εμπορικής δραστηριότητας.

Αφοσιωμένη πάντα στις αρχές που διέπουν την ολική ποιότητα, επιβραβεύεται με την ετήσια ανανέωση του φορέα πιστοποίησης, κατά της φάσεις επιτήρησης του Συστήματος Διασφάλισης Ποιότητας.

Μενού